Voedingstips voor een gezonder gezin

Voedingstips voor een gezonder gezin

Goede voeding is een 24/7 inspanning. Het is essentieel voor jouw gezondheid en zal jouw leven beter maken. Er is zoveel onderzoek dat je moet doen. Denk je dat je de kennis hebt? Dit artikel bevat de tips die je nodig hebt om gezonder te worden.

Prik moet worden vermeden bij het kiezen van een drankje.

Er is niets in soda dat je lichaam eigenlijk nodig heeft, en het suikergehalte is ongezond hoog. Soda’s bevatten citroenzuur, een belangrijke bijdrage aan tandbederf. Dit effect kan worden verergerd door high-fructose corn siroop, die zorgt voor voeding voor orale bacteriën met hun eigen negatieve zure effecten.

Bloemkool is zowat het enige witte voedsel dat je moet eten. Dit is een manier om je te helpen gezonder te eten. Je gaat weg met suikers en zetmelen. Je zult zich een stuk beter voelen en zal veel onnodige calorieën elimineren.

Het is belangrijk dat mensen begrijpen dat de vloeistoffen die ze drinken, naast het voedsel dat ze eten, een enorme impact hebben op de algehele voeding. Leer hoeveel calorieën je verbruikt, net in de drankjes die je hebt deelnemen. Vermijd vloeistoffen die niet bijdragen aan jouw voedings doelstellingen, met oog voor het elimineren van zaken als frisdranken, cafeïnehoudende dranken en verpakte sappen.

Kies voor gezonde snacks

Als je op zoek bent naar een gewoon gezonde snack, kijk dan niet verder dan rauwe groenten. Het eten van enkele stokken rauwe groenten zal jouw verlangens te bevredigen en geven u tal van vitaminen. Ze zijn bijna net zo gemakkelijk te bereiden als de meeste slecht eten. Ze zijn niet eens zo rommelig als convenience foods. Het eten van rauwe groenten is een gezonde manier om de kloof tussen de maaltijden te overbruggen.

Slecht eten is niet het enige voedsel dat ongezond is, en het is essentieel om te leren wat voedsel te vermijden. Vermijd voedsel dat is gebakken, vette, of overdreven verwerkt. Evenzo, blijf weg van voedsel met teveel koolhydraten, suiker, of zetmeel.

Een goede voeding tip is om nieuwe gezonde recepten uit te proberen. Maak bijvoorbeeld een proteïne reep maken met melk en pindakaas. Havermout pannenkoeken is een ander smakelijk recept dat gemakkelijk te halen en verpakt met grote voeding is.

Vaker gevogelte eten

Het consumeren van gemalen kalkoen in plaats van gemalen rundvlees is een uitstekende, gezonde keuze. Echter, de belangrijkste reden dat meer mensen dit niet doen is vanwege hoe droog grond Turkije kan zijn. Het toevoegen van een beetje uien en olijfolie kan je kalkoen juicier maken. De smaak zal meer smakelijk en je zal minder vet consumeren.

Verminder jouw alcohol inname tot elke prijs om jouw gezondheid te verbeteren. Deze mensen kunnen volgen een gezond dieet plan de hele week lang, maar in slechts één nacht, al dit harde werk kan worden verspild. Een gin en tonic bevat meer dan 140 calorieën, die je veel terug kunnen zetten. Vermenigvuldig dat bedrag met het nummer dat je in één nacht zou drinken. De zin  “alles met mate ” geldt voor alle voedingsmiddelen en drank, zelfs, en waarschijnlijk vooral, alcohol.

Probeer zuivelproducten te vervangen

Gebruik zuivelproducten met minder calorieën en minder vet in plaats van de caloriearme, vetrijke zuivel. Overweeg alternatieven, zoals het maken van dips met yoghurt zonder smaak, in plaats van de standaard zure room recepten. Verdampte melk die vet vrij is kan ook worden vervangen door room. Kazen zijn een ander voedsel item dat sommige soorten die gezonder zijn dan anderen heeft. Bijvoorbeeld, ricotta kaas is veel lager in vet dan roomkaas en smaakt net zo goed. Deze veranderingen zullen geen kwaad de smaak, alleen hun negatieve effecten.

Het gebruik van een juicer om voedzame sappen te maken is ideaal om ervoor te zorgen dat je alle fruit, groenten, vitaminen en mineralen consumeert dieje elke dag nodig heeft. Het toevoegen van groenten aan een fruitsap mix kan een geweldige smaaksensatie bieden. Voor een kleine ritssluiting Voeg je gember toe aan een mix van wortel appelsap. Jalapenos en andere paprika’s zijn een geweldige manier om je Blend een hete kick te geven!

Verse vruchtensap dan maar

Als je weinig tijd hebt of gewoon niet graag de tijd neemt om te wassen, te snijden en groenten en fruit te bereiden, is vruchtensap een goed alternatief. Vruchtensappen zijn een geweldige manier om jouw dagelijkse dosis vitaminen en mineralen te krijgen zonder dat je tijd hoeft te verspillen aan het peilen, hakken en koken. Het is belangrijk om een rietje te gebruiken bij het drinken van vruchtensap. Vruchtensap is hoog in suiker en heeft de mogelijkheid om tandbederf te veroorzaken, met behulp van een stro vermindert dat risico.

Natuurlijk eten is altijd jouw beste vriend bij het zoeken naar de meest voedzame optie. Verse en rauwe voedingsmiddelen vergrendelen in de voedingsstoffen zodat ze niet worden gekookt weg voor de maaltijd.

Suiker verminderen

Probeer bepaalde dingen uit jouw dieet te verwijderen om de juiste voeding te krijgen. Te veel suiker voegt geen gunstige effecten toe aan jouw dieet.  “Wit Eten” — brood of rijst, bijvoorbeeld — zijn veel minder voedzaam dan hun volkoren tegenhangers. Ten derde, kies gezonde vetten, het vermijden van verzadigde en transvetten, die kunnen bijdragen aan hart-en vaatziekten.

Zoals je ziet, is voeding een diep en complex onderwerp. Een bereidheid om te leren en het vermogen om te plegen zijn noodzakelijk voor dieet succes. Gebruik dit artikel als richtlijn om je te helpen een plan te maken dat voor je werkt.

Share This