Wat je wel en niet moet doen met voeding!

Wat je wel en niet moet doen met voeding!

Iedereen die zo een lang en gezond leven als mogelijk wil leven, moet meer nadruk leggen op hun voeding. Veel mensen denken dat biologische supermarkten afzetters zijn. Normale supermarkten hebben echter een aantal biologische producten.

havermout voor ontbijtJe moet in de ochtend geen zoete ontbijtgranen eten. Deze granen zijn geladen met suiker en conserveermiddelen; Veel bevatten zelfs ongezonde transvetten. In plaats van zoete ontbijtgranen te eten voor ontbijt, probeer havermout. Het is snel en makkelijk om voor te berijden, en het geeft je langer een vol gevoel dan zoete granen.

Elke keer dat je melk in een maaltijd nodig hebt, gebruik dan zuivelproducten met een laag vetgehalte. Lage vetvervangers bevatten minder calorieën en ongezond cholesterol. Probeer gewone yoghurt te gebruiken in dip recepten die vragen voor zure room. Je kunt ook vetvrije verdampte melk als room vervangen. Kaas is een ander type voedsel dat sommige soorten heeft die gezonder zijn dan anderen. Gebruik ricotta kaas, het is veel lager in vet dan roomkaas en het smaakt net zo goed. Door deze substituties te gebruiken, behoudt je de smaak en verminder je de hoeveelheid calorieën in een schotel.

Probeer om te beschrijven hoe voedsel voelt, eruit ziet en smaakt om ze zover te krijgen om nieuw eten te proberen. Bijvoorbeeld, een omschrijving van de textuur van het voedsel kan de nieuwsgierigheid van het kind prikkelen om hem of haar te lokken om een kleine hap te nemen.

Het is van vitaal belang om een evenwichtige maaltijd te eten om je lichaam te beschermen. Er zijn veel dingen die je nodig hebt om ervoor te zorgen dat je gezond bent, zoals aminozuren, vetzuren, vitaminen en mineralen. Hoewel je de meeste voedingsstoffen in een capsule of pilvorm kunt vinden, krijgt je lichaam de beste voeding uit voedsel.

Wees voorzichtig met maïssiroop gevulde voedingsmiddelen wanneer je je suikerinname probeert te verlagen. Aangezien maïsstroop in veel voedingsmiddelen wordt gebruikt, moet je dit zeker nagaan als je de etiketten leest.
Het is bekend dat het aansprakelijk zijn door een vriend je voedingspatronen kan verbeteren zowel het naleven van je oefeningen. Als je een vriend aan je zijde hebt, als je op dieet bent en oefeningen doet, kan het je helpen geïnspireerd en gemotiveerd te blijven om gewicht te verliezen.

volkoren brood is gezondControleer de etiketten van het volkoren voedsel dat je koopt. De kleur van het eten betekent niet dat het volkoren is. Bijvoorbeeld, je weet niet helemaal zeker dat een artikel in jouw supermarkt eigenlijk 100% volkoren is, tenzij het zo zegt. Bepalingen zoals ‘steengemalen’, ‘gebarsten tarwe’ en ‘meergranen’ zijn niet identiek, en ‘100% tarwe’ is gewoon pure tarwe. Kijk naar het label om te bepalen wat je eigenlijk koopt.

Om je kinderen te helpen gezonde eetgewoonten te leren, beloon ze met aandacht in plaats van ze te belonen met voedsel. Je kunt liefde en affectie tonen met fysieke gebaren, in plaats van ongezonde behandelingen. Als beloningen in de vorm van snoep komen, zal je kind denken dat snoepjes het beste voedsel is omdat ze beloningen zijn voor goed gedrag.

Het koken van meer maaltijden in je eigen keuken kan het gemakkelijker maken om voedzame voedingsmiddelen te eten. In plaats van jezelf te vullen met gefrituurd voedsel, consumeer voedsel dat is gekookt of gestoomd. Het kiezen van gezonde manieren om voedsel te bereiden, zal helpen om hun voedingswaarden te behouden.
Je kunt valpartijen vermijden door andere voedingsmiddelen, zoals aardappelen, havermout en brood te eten. Als een toegevoegde bonus zal de vezel in deze voedingsmiddelen een langdurig gevoel van volheid creëren. Junkfood geeft je wat energie door suiker, maar de effecten zullen snel slijten. Vermijd junkfood en eet gezond voor een gelukkig lichaam.

kies voor amandelenAls je recept je eigen keuze van noten toelaat, kies amandelen. Amandelen hebben de meeste voedingswaarde, helpen bij het verminderen van cholesterol, het verhogen eiwitten en de bloedcellen gezond te houden. Amandelen zijn ook een van de meest toegankelijke noten.

Eet veel volkoren. Degenen die meer volkoren consumeren in hun dieet zijn over het algemeen gezonder dan die mensen die meer koolhydraten consumeren. Zoek labels die niet het woord “verfijnd” bevatten, en zeggen dat het product 100% volkoren bevat. Maak dit een hoofdproduct in je dagelijkse dieet. Volkoren producten hebben aanzienlijk meer vezels dan meer geraffineerde of “witte” granen.

Dit systeem weerhoudt je ervan om iets snels en ongezonds te grijpen. Verveling is een enorme factor als het gaat om het stoppen van een dieet, zodat het hebben van een grote variëteit ongelooflijk belangrijk is voor je succes.
Het veranderen van je dieet door het toevoegen van meer fruit en groenten is een geweldige manier om je voeding te verbeteren. Hoewel vlees een grote bron van eiwitten is, moet je er geen grote hoeveelheden van consumeren. Behandel het als een bijgerecht.

Het bijvullen van je lichaam met voedzaam voedsel is makkelijker dan je misschien denkt. Of je er nu voor kiest om gezondere opties in de winkel te kopen of je ze zelf kweekt, je hebt zoveel levensvatbare opties. Veel groenten en fruit, waaronder sla, paprika en aardbeien, kunnen thuis worden gekweekt met behulp van een assortiment van containers in verschillende maten.

Share This